ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΑΡΑΧΘΟ

Ο Άραχθος είναι ο όγδοος μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας. Έχει μήκος 110 χιλιόμετρα. Πηγάζει από την λίμνη Αώου (βόρεια Πίνδο) και εκβάλλει στον Αμβρακικό κόλπο. Διαρρέει ένα τμήμα του Νομού Ιωαννίνων και ολόκληρο το Νομό Άρτας. Στον Άραχθο συμβάλλουν οι παραπόταμοι Καλαρρύτικος, Μετσοβίτικος και Ζαγορίτικος.

Ο διαδρομές Ράφτινγκ στον Άραχθο είναι από τις ομορφότερες στην Ελλάδα! Υπάρχουν 4 διαδρομές Ράφτινγκ διαφορετικού βαθμού δυσκολίας:

  1. Διαδρομή Rafting στον Άραχθο από την γέφυρα Πολιτσάς εώς την γέφυρα Πλάκας (Το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια)

    Η διαδρομή είναι βαθμού δυσκολίας III και η διάρκεια της είναι 2ώρες. Η διαδρομή συνδιάζει άγριο τοπίο, πολλές πηγές και καταράκτες, καθώς και το πανέμορφο φαράγγι του Άραχθου! Στη διαδρομή αυτή μπορούν να συμετέχουν παιδιά από 12 ετών και άνω. Όλος ο εξοπλισμός για την δραστηριότητα παρέχετε από εμάς (στολές, παπούτσια, αδιάβροχα, σωσίβια, κράνη κ.τ.λ)

  2. Διαδρομή Rafting στον Άραχθο από την γέφυρα Πολιτσάς εώς την γέφυρα Τζάρη

    Η διαδρομή είναι βαθμού δυσκολίας III και η διάρκεια της είναι 4ώρες. Mπορούν να συμετέχουν παιδιά από 12 ετών και άνω. Όλος ο εξοπλισμός για την δραστηριότητα παρέχετε από εμάς (στολές, παπούτσια, αδιάβροχα, σωσίβια, κράνη κ.τ.λ)

  3. Διαδρομή Rafting στον Άραχθο από την γέφυρα Τσιμπόβου εώς την γέφυρα Πλάκας

    Η διαδρομή είναι βαθμού δυσκολίας IV και η διάρκεια της είναι 4ώρες. Στην μεγάλη διαδρομή του Αράχθου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Χρειάζετε μια σχετική εμπειρία (1-2 φορές οι συμετέχοντες να έχουν κάνει ξανά μία από τις ποιό εύκολες διαδρομές). Η διαδρομή είναι μόνο για ενήλικες. Ολος ο εξοπλισμός για την δραστηριότητα παρέχετε από εμάς (στολές, παπούτσια, αδιάβροχα, σωσίβια, κράνη κ.τ.λ)

Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα