ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ RAFTINGIOANNINA ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΡΟΔΑΜΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ)

Ο Παραδοσιακός ξενώνας “Ροδάμι” (1833)  βρίσκεται στο Καλέντζι, Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, 30 km Ν.Α της πόλης των Ιωαννίνων, στο δρόμο για τα Τζουμέρκα. Πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο διατηρητέο κτίριο, το οποίο μετατράπηκε με ιδιαίτερη φροντίδα σε έναν Ξενώνα (Α΄ Τάξης). Με αυτή του την μετατροπή, έχει συνολική δυναμικότητα 18 κλινών, η οποία αναπτύσσεται σε ένα συγκρότημα τριών (3) ατμοσφαιρικών διαμερισμάτων. Τα διαμερίσματα είναι μεγάλα, αυτόνομα και ανεξάρτητα, όλα με τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Τ.V.(επίγεια και δορυφορική), DVD,free Wi-Fi. Διακρίνονται από τον διαφορετικό εσωτερικό διάκοσμο και μπορούν να φιλοξενήσουν 4 έως 6 άτομα το καθένα. Στο “Κατώι” υπάρχει ο χώρος υποδοχής και συνάθροισης κοινού (βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, κουζίνα).
Στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού βρίσκονται: τέσσερις αυλές, πέτρινο αλώνι, στέρνα, ψησταριά,  παιδική χαρά, , mountain bikes για ποδηλασία, κήπος 1000 m2 με συστάδα πανύψηλων πουρναριών, άλλων δέντρων και φυτών και άνετος χώρος για ξεκούραση.
Ο ξενώνας προστατεύει το περιβάλλον με: την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές : φωτοβολταϊκά συστήματα, ηλιακό θερμοσίφωνο, βιολογικό καθαρισμό.
 
Oι τιμές ισχύουν για όλο το χρόνο, παρέχονται δωρεάν η χρήση ψησταριάς , ιντερνετ .
Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει κουζίνα εξοπλισμένη με καφετιέρα τοστιέρα, καφέδες , τσάι.
Με χρέωση παρέχονται: mountain bikes, τοξοβολία , χρήση τζακιού το χειμώνα.
 
 
Διαμέρισμα Δίχωρο τιμή για 3 ατόμα  :  70 ευρώ / διανυκτέρευση 
Διαμέρισμα Δίχωρο τιμή για 4 ατόμα  :  80 ευρώ / διανυκτέρευση 
Διαμέρισμα Δίχωρο τιμή για 5 ατόμα  :  90 ευρώ / διανυκτέρευση 
Διαμέρισμα Tρίχωρο 4 ατόμων  :  90 ευρώ / διανυκτέρευση 
Διαμέρισμα Tρίχωρο 5 ατόμων  :  100 ευρώ / διανυκτέρευση 
Διαμέρισμα Tρίχωρο 6 ατόμων  :  110 ευρώ / διανυκτέρευση 
 
Οι κρατήσεις θα γίνονται κατευθείαν στο ξενοδοχείο μας απο τους πελάτες τηλεφωνικά αναφέροντας πάντα το rafting ioannina, κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου μας και η πληρωμή θα γίνεται κατευθείαν στο ξενοδοχείο μας.
Για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε κράτησης απαιτείται προκαταβολή 25% του συνολικού κόστους διανυκτερεύσεων, η οποία δεν πρέπει να είναι κατώτερη του μισθώματος μιας ημέρας.
 
 (Η Rafting ioannina δεν είναι τουριστικό γραφείο και δεν παίρνει προμήθεια από τα ξενοδοχεία, οι προσφορές δίνονται λόγο καλής συνεργασίας με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία!)
 
 
 Οι φιλοξενούμενοι του Ξενώνα Ροδάμι, έχουν τη δυνατότητα με ορμητήριο το Καλέντζι να εξορμούν σε ημερήσιες εκδρομές – περιηγήσεις, απολαμβάνοντας όμορφες οδικές διαδρομές με το αυτοκίνητό τους, στους προορισμούς :
Ιωάννινα (Κάστρο, Σπήλαιο Περάματος, Νησάκι Λίμνης, Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη κ.ά.) : Απόσταση 35-45 χλμ / Διάρκεια 20-40 λεπτά.
Δωδώνη – αρχαίο θέατρο 45 χλμ / Διάρκεια 50 λεπτά μέσω Εγνατίας οδού
Ελληνικό :Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης "Θεόδωρος Παπαγιάννης" &  Ιερά Μονή Τσούκας . Απόσταση 15 χλμ / διάρκεια 15 λεπτά
Γέφυρα Πλάκας , απόσταση 18 χλμ /Διάρκεια 20 λεπτά
Τζουμέρκα : Σπήλαιο Ανεμότρυπας στα Πράμαντα & Επίσκεψη σε διάφορα άλλα χωριά των Τζουμέρκων όπως Συρράκο , Καλαρρύτες,  Πράμαντα, Καταρράχτης 40-60 χλμ/50-90 λεπτά 
Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με τις ιστοσελίδες :